Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Τα Πνεύματα Του Ινισέριν»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 07:38 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Τα Πνεύματα Του Ινισέριν»

«Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία», «Τα Πνεύματα Του Ινισεριν», και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλλεται, η νέα ταινία της Marvel «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται το «Τα Πνεύματα Του Ινισέριν», ένα από τα φαβορί των όσκαρ με 9 υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου και υποψηφιότητες για τους τέσσερις βασικούς ηθοποιούς της.

Και το Σάββατο και την Κυριακή το «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» μια παιδική ταινία μεταγλωττισμένη στα ελλήνικά.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Τα Πνεύματα Του Ινισεριν».

Οι προβολές των «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία», «Τα Πνεύματα Του Ινισεριν», και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» ξεκινούν από την Πέμπτη (23/2).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία»

Περίληψη
Στη νέα ταινία των Marvel Studios, «ANT-MAN ΚΑΙ WASP: ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU, οι υπερήρωες συνεργάτες Scott Lang (Paul Rudd) και Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) επιστρέφουν στις περιπέτειές τους σαν Ant-Man και Wasp. Οι δυο τους, με τους γονείς της Hope, Hank Pym (Michael Douglas) και Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), η οικογένεια εξερευνά τον Κβαντικό Κόσμο, αλληλεπιδρούν με νέα παράξενα πλάσματα και ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα απ’ οτιδήποτε θεωρούσαν πιθανό. Ο Jonathan Majors συμμετέχει στην περιπέτεια στον ρόλο του Kang.

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ
Ηθοποιοί: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλι, Καθριν Νιουτον, Τζόναθαν Μέιτζορς, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Ντάγκλας

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Τα Πνεύματα Του Ινισέριν»

Περίληψη
Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Pádraic (Colin Farrell) και τον Colm (Brendan Gleeson) διαλύεται ξαφνικά όταν ο Colm αποφασίζει και βάζει απρόσμενα τέλος. Ο έκπληκτος Pádraic, με τη βοήθεια της αδελφής του Siobhán (Kerry Condon) και του νεαρού Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Colm δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Ηθοποιοί: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίσον, Κέρι Κόντον, Μπάρρυ Κιόγκαν, Πατ Σορτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα»

Περίληψη
Η ζωή κυλάει ειρηνικά στον Γιόλκο, ένα όμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας, όταν ο πληθυσμός απειλείται από την οργή του Ποσειδώνα. Ένα νεαρό περιπετειώδες ποντίκι και η γάτα που την υιοθέτησε θα βοηθήσουν άθελά τους τον γέρο Ιάσωνα και τους Αργοναύτες του στην προσπάθειά τους να σώσουν την πόλη. Αλλά πολύ περισσότερο από ένα χέρι βοήθειας, η επιχείρηση θα τους φέρει τελικά να αντιμετωπίσουν τα πιο επικίνδυνα μυθικά πλάσματα της μυθολογίας και να ξεπεράσουν όλους τους κινδύνους για αυτά.

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό, Έρικ Τοστί, Ζαν-Φρανσουά Τοστί

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία» σε 3D στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Τα Πνεύματα Του Ινισεριν» στις 20:30 στην Αίθουσα 2
  • «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση