Το ευχαριστώ του Κέντρου Υγείας Λαμίας στο Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 07:46 Το ευχαριστώ του Κέντρου Υγείας Λαμίας στο Χρήστο Σταϊκούρα

Διαβάστε το ευχαριστήριο προς τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Λαμίας, Ηλίας Καραγεώργος.

«Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λαμίας, εκφράζει τις θερμές της  ευχαριστίες προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για την πολύτιμη  υποστήριξή του, δια μέσου της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και  Στερεάς Ελλάδας, στον εκσυγχρονισμό του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του  Κέντρου Υγείας με την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το ταμείο Ανάκαμψης για την προμήθεια Σύγχρονου Υπερηχοτομογράφου, Ψηφιακού Kαρδιογράφου και  Υγρού Kλιβάνου Αποστείρωσης και την προμήθεια στολών εργασίας για τους  εργαζόμενους.

Η συμβολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Σερέτη και η έμπρακτη στήριξή τους στην αναβάθμιση των Κέντρου Υγείας Λαμίας, είναι καθοριστική για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση