Ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα τροφίμων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 08:18 Ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα τροφίμων

Η ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας…

Απαντώντας στα πολλά ερωτήματα μελών του, για το αν θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα τροφίμων, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας επικοινώνησε με την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς.

Η επίσημη ενημέρωση είναι ότι κατόπιν επαφών της ΕΣΕΕ με το Υπουργείο Ανάπτυξης, εκδόθηκε η υπ’ αριθμ 17088/22-02-2023 εγκύκλιος του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την οποία ρυθμίζεται προσωρινά το πρόβλημα και επιτρέπεται στα καταστήματα τροφίμων (ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία κλπ.) η λειτουργία τους την συγκεκριμένη αργία.

Η εγκύκλιος αναφέρει: «…διευκρινίζεται ότι στα εμπορικά καταστήματα και στα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές που δεν επιτρέπεται να λειτουργούν την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15Α του ν. 4177/2013, δεν συμπεριλαμβάνονται τα καταστήματα που διαθέτουν προς πώληση τρόφιμα στους καταναλωτές.

Η σχετική διευκρίνιση θα ενσωματωθεί άμεσα σε τροποποίηση του άρθρου 15Α του ν. 4177/2013 προκειμένου η σχετική διάταξη να είναι απολύτως σαφής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση