Πρόβλημα με τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ - Τι λέει ο Οργανισμός - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 09:30 Πρόβλημα με τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ - Τι λέει ο Οργανισμός - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά είναι τα παράπονα τις τελευταίες ώρες από δικαιούχους επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, για λιγότερα χρήματα που μπήκαν στους λογαριασμούς τους!

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΑ κάνει λόγο για σοβαρό τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που υποστηρίζει τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα.

Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους δικαιούχους και αναφέρει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ:

«Σε συνέχεια ερωτημάτων δικαιούχων αναπηρικών επιδομάτων, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει ότι:

Κατά την τακτική μηνιαία καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων παρατηρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιημένες καταβολές, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες  ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων.

Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία αυτή.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό.

Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση», αναφέρει στο ενημερωτικό δελτίο τύπου ο ΟΠΕΚΑ. .

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση