Ιατροδικαστές από τη Λαμία σπεύδουν στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 16:26 Ιατροδικαστές από τη Λαμία σπεύδουν στη Λάρισα (φωτο intime)

Με ιατροδικαστές από άλλες περιοχές της χώρας έχει ενισχυθεί η υπηρεσία της Λάρισας προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Βρισκόμαστε στο νεκροτομείο της Λάρισας και προχωράμε τη διαδικασία της ταυτοποίησης με τη μέθοδο του DNA», είπε ο κ. Καρακούκης στο iefimerida.gr. O κ. Καρακούκης έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μαζί με τους συναδέλφους κυρίους Καλόγρια και Κούβαρη από την Αθήνα προκειμένου να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.

Στη Λάρισα έχουν φτάσει, επίσης, για να συνδράμουν την ιατροδικαστική διερεύνηση άλλοι τρεις ιατροδικαστές από τη Θεσσαλονίκη και ακόμα δύο ιατροδικαστές από τη Λαμία.

Πολύ δύσκολη η αναγνώριση των σορών

«Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, γιατί οι σοροί είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, θα κρατήσει πάρα πολλές ώρες, ίσως μέχρι το απόγευμα. Δυστυχώς, συνεχίζουν να έρχονται σοροί από τον τόπο του δυστυχήματος. Αφού τελειώσει αυτό το επίπονο, για εμάς και για τις οικογένειες, στάδιο, μετά θα ξεκινήσουμε το έργο των νεκροψιών-νεκροτομών. Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει ακόμα ταυτοποιήσεις σορών. Είναι σοροί κυρίως νεαρών ατόμων. Έχουμε μέχρι στιγμής και 7 απανθρακωμένες σορούς. Έχουμε και διαμελισμένα άτομα. Δεν έχω εικόνα τραυματιών, ανήκω στο υπουργείο Δικαιοσύνης και μιλάω για τους νεκρούς ανθρώπους», είπε σε δηλώσεις της η ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση