Νέο διευρυμένο ωράριο για το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 12:35 Νέο διευρυμένο ωράριο για το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών να δώσουν αίμα για τους τραυματίες των Τεμπών…

Από το Γραφείο Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ανακοινώθηκε νέο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Αιμοδοσίας προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που προσέρχεται αυθορμήτως για να δώσει αίμα για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ειδικότερα, κατ΄ εξαίρεση για σήμερα 02/03/2023 θα λειτουργήσει πέραν του πρωινού ωραρίου 08:00π.μ. - 15:00 μ.μ, και τις απογευματινές ώρες από 17:00 μ.μ. έως και 21:00 μ.μ. προς εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών.

Το εν λόγω  τμήμα  για την Παρασκευή 03/03/2023 θα λειτουργήσει από 09:00 π.μ. έως και 13:30 π.μ. και από 18:00 μ.μ. έως και 20:00 μ.μ και με δυνατότητα διεύρυνσης του ωραρίου.

Θυμίζουμε ότι ήδη από χθες ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, βλέποντας το συγκινητικό ενδιαφέρον του κόσμου να δώσει αίμα, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Τμήματος Αιμοδοσίας που πάντα στέκονται αρωγοί σε πράξεις εθελοντισμού, είχε ανακοινώσει διεύρυνση του ωραρίου που αξιοποιήθηκε επίσης σημαντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση