Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο σταθμάρχης Λάρισας - Τί δήλωσε ο συνήγορός του (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 14:13 Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο σταθμάρχης Λάρισας - Τί δήλωσε ο συνήγορός του (BINTEO)

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο ζήτησε και πήρε ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας…

Ο συνήγορος Στέφανος Παντζαρτζίδης σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους τόνισε πως «ο σταθμάρχης αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», σύμφωνα με το larissanet.gr

Μιλώντας για τις κατηγορίες με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπος ο βασικός ύποπτος για την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη είπε ότι η κατηγορία είναι η διατάραξη των συγκοινωνιών. «Από ανθρώπινη πλευρά είναι συντετριμμένος. Αναλογίζεται αυτό που έγινε και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης. Αλλά αυτό που μετράει είναι να ψάξουμε όχι το δέντρο αλλά το δάσος ευθυνών. Εδώ υπάρχει ένα δάσος ευθυνών», δήλωσε ο συνήγορος του σταθμάρχη.

Αναλυτικά η δήλωση του συνηγόρου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την άφιξη και την αναχώρηση του αυτοκινήτου που μετέφερε τον σταθμάρχη Λάρισας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση