Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε όλο το Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 08:14 Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε όλο το Δήμο Καμένων Βούρλων

Δείτε τις ώρες διακοπής…

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν στον Δήμο Καμένων Βούρλων την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γραμμές μεταφοράς από συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι διακοπές ρεύματος θα γίνουν στον Υ/Σ Καμένων Βούρλων σε όλο τον Δήμο από τις 6:00’ το πρωί έως τις 7:30’ και από τις 15:00’ έως 16:00’.

Όπως σημειώνει η αρμόδια υπηρεσία, επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες, να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση