Λαμία: Κάλεσμα του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για συμμετοχή στη σιωπηλή διαμαρτυρία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 14:02 Λαμία: Κάλεσμα του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για συμμετοχή στη σιωπηλή διαμαρτυρία

Σήμερα στις 19:00’…

Έκτακτη ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας για τη συμμετοχή του στη σημερινή διαμαρτυρία των φοιτητών για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

«Σε μια στιγμή βαθιάς οδύνης  ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας ανταποκρίνεται και συμμετέχει ,δια της παρουσίας του Δ.Σ , στο κάλεσμα των φοιτητών Λαμίας σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών . Καλούμε δε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση σιωπηλής διαμαρτυρίας, 19:00 στην Πλ. Πάρκου ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής στη μνήμη των θυμάτων .

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές και τους  οικείους τους . Είναι δύσκολο κανείς να βρει λόγια αυτές τις στιγμές ....»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση