Στους δρόμους και πάλι σήμερα Φοιτητές και Μαθητές της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 07:46 Στους δρόμους και πάλι σήμερα Φοιτητές και Μαθητές της Λαμίας

Δράσεις ενημέρωσης και υπόσχεση ότι «αυτό το έγκλημα δε θα ξεχαστεί»…

Σήμερα Δευτέρα 6 Μάρτη, φοιτητές από τα Τμήματα του Πανεπιστημίου στη Λαμία σταμάτησαν τα μαθήματά τους και προχώρησαν σε δράσεις ενημέρωσης μπροστά στη μεγάλη απεργία της Τετάρτης 8 Μαρτίου, κάνοντας ξεκάθαρο ότι "Αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί - όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή".

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «Όσο, οι κυβερνήσεις και τα Υπουργεία τους, "πάνε και όπου βγει" και παίζουν με τις ζωές μας για "κέρδη και κόστη" κάποιων λίγων, τόσο εμείς θα πηγαίνουμε αλλιώς. Θα ζούμε, θα ονειρευόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για τη ζωή όλων μας. Για να μη χάνονται έτσι ανθρώπινες ζωές».

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 8/3 και ώρα 12:0’0, οι Φοιτητικοί  Σύλλογοι θέλουν να δουν την Πλ. Πάρκου «να βουλιάζει από κόσμο»!

Για αυτό:

«Καλούμε όλους τους συμφοιτητές μας στις Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών μας Συλλόγων, για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της Τετάρτης.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ:

// Τα αδέρφια μας - όλους τους μαθητές της Λαμίας να πάρουν αποφάσεις μέσα από τα 15μελή τους, να συμμετέχουν μαζί μας στο συλλαλητήριο της Τετάρτης! ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!

// Τους γονείς μας - όλους τους εργαζόμενους και κατοίκους της πόλης να είναι δίπλα μας στην Πλ. Πάρκου την Τετάρτη! ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας!

ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΗ - ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 57 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση