Αποκάλυψη: 26 ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα, τελευταία στιγμή τραίνο απέφυγε σύγκρουση με εκσκαφέα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 23:19 Αποκάλυψη: 26 ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα, τελευταία στιγμή τραίνο απέφυγε σύγκρουση με εκσκαφέα

Το μηχάνημα εκτελούσε εργασίες κοντά στο σταθμό της Δαύλειας χωρίς να γνωρίζει ότι κινείται αμαξοστοιχία στη γραμμή, αλλά ούτε και ο μηχανοδηγός ήξερε ότι υπήρχε εμπόδιο μπροστά του. Το ρεπορτάζ του Open…

Αποκάλυψη που σοκάρει στο δελτίο του Open, με αναφορά μηχανοδηγού αμαξοστοιχίας που κινούνταν στη γραμμή προς Λιανοκλάδι, κοντά στο Σταθμό της Δαύλειας, λίγο έλειψε να χτυπήσει με εκσκαφέα που εκτελούσε εργασίες στην κομμένη γραμμή ανόδου!

Το σοκαριστικό είναι ότι όπως αναφέρει ο ίδιος ο μηχανοδηγός προς την Hellenic Train, τον ΟΣΕ και το σωματείο εργαζομένων, στις 9 Φεβρουαρίου, ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο άνθρωπος που εκτελούσε το έργο, γνώριζαν ότι κινούνταν αμαξοστοιχία στη γραμμή.

«Κινούμασταν επί μονής γραμμής καθόδου και συναντήσαμε μηχάνημα στην κομμένη γραμμή ανόδου. Ο εκσκαφέας με προεκτάσεις εκτελούσε εργασίες την ώρα της διέλευσής μας, άρα δεν είχε ενημέρωση από την κυκλοφορία» αναφέρει σχετικά στην αναφορά του ο μηχανοδηγός και συνεχίζει:

«Το μηχάνημα εκτελούσε εργασίες και καθώς διερχόμασταν στη διπλανή γραμμή, αντικρίσαμε έντρομοι την προέκτασή του να στρέφεται στην άλλη κατεύθυνση, παράλληλα προς την αμαξοστοιχία. Δηλαδή, ζήτημα λεπτών χειρισμών και εκατοστών».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση