Έπιασαν και τον άνδρα της ληστείας στο χρωματοπωλείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 11:08 Έπιασαν και τον άνδρα της ληστείας στο χρωματοπωλείο

Είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου η συνεργός του, ενώ ο ίδιος αναζητούνταν κατόπιν Εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας…

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο έτερος δράστης της βίαιης ληστείας που σημειώθηκε πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής (12-03-2023) στη Χαλκίδα, σε χρωματοπωλείο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας δυνάμει του από 15-03-2023 Εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας του Β΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, αναζήτησαν και εντόπισαν την Πέμπτη (16/3) τον νεαρό δράστη, που μαζί με την 22χρονη που είχε συλληφθεί το βράδυ της Δευτέρας, εισέβαλαν στο κατάστημα 86χρονου και με τη χρήση βίας του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς ήταν εκείνος που πέταξε στο πάτωμα τον ηλικιωμένο όπου και τον ακινητοποίησε και στη συνέχεια η συνεργός του απέσπασε από το παντελόνι του ανήμπορου να αντιδράσει θύματος, το ανωτέρω χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση