Ώρες αγωνίας για 49χρονο δημοτικό υπάλληλο που αγνοείται

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 09:42 Ώρες αγωνίας για 49χρονο δημοτικό υπάλληλο που αγνοείται

Η γυναίκα του ανησύχησε όταν έμαθε ότι δεν πήγε για δουλειά και όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι το μεσημέρι ειδοποίησε την αστυνομία…

Τα ίχνη ενός 49χρονου υπαλλήλου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καρύστου, έχουν χαθεί από το πρωί της Δευτέρας (3/4) προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Ο 49χρονος έφυγε από το σπίτι του το πρωί, όμως δεν φαίνεται να πήγε ποτέ στη δουλειά του. Η απουσία του δημιούργησε ανησυχίες, όταν δεν επέστρεψε το μεσημέρι στο σπίτι του και δεν απαντούσε στις κλήσεις της συζύγου του. Η τελευταία ειδοποίησε απογευματινές ώρες το ΑΤ Καρύστου και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο για τον 49χρονο.

Από το πρωί της Τρίτης, στις έρευνες έχει κληθεί και η Πυροσβεστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση