Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας Λαμίας αποχαιρετά το Γιάννη Ναξιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 11:55 Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας Λαμίας αποχαιρετά το Γιάννη Ναξιώτη

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Μαγνησίας Λαμίας, για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του, Γιάννη Ναξιώτη:

«Ο πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας Θα αποχαιρετίσει σήμερα στις 4.00 το απόγεύμα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τον μεγαλύτερο σε ηλικία, αλλά και αξίες και αρετές Μικρασιάτη. Τον επίτιμο πρόεδρό τον, Γιάννη Ναξιώτη.

Τόπος καταγωγής του, «Πατρίδα τον» το Σιβρισάρι της Μικράς Ασίας. Ένα κλαρί της δεύτερης γενιάς ο Κυρ Γιάννης μας, πού ρίζωσε εδώ στη Νέα Μαγνησία. Ένοιωσε στο πετσί του τους πόνους και τα φαρμάκια της προσφυγιάς αρχικά και της γερμανικής κατοχής αργότερα. Ως έφηβος, πήρε μέρος στην αντίσταση κατά των Γερμανών. Ως πολίτης, τίμησε το Θεσμό τα πόλης. Υπηρέτησε τη Λαμία και τα κοινά της επί πολλά χρόνια, ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ως οικογενειάρχης τίμησε την οικογένεια.

Η συμβολή τον στην συντήρηση και μεταλαμπάδευση της Μικρασιατικής Μνήμης ήταν καθοριστική. Αγαπούσε τη φύση, τα φυτά, τα λουλούδια. Πολύ αγαπούσε τούς ανθρώπους. Αρχοντικός, πάντα χαμογελαστός, ευγενικός, διακριτικός, σοφός, υπομονετικός, γλυκομίλητος. Λάτρευε τα παιδιά και τον γνώριζαν και τον λάτρευαν όλες οι γενιές των παιδιών της συνοικίας. Από κείνον όλα κράτησαν στα χέρια τούς ένα λουλούδι. 'Έδωσε πολλούς πνευματικούς καρπούς και έφυγε στα ενενήντα πέντε του χρόνια.

Καλό ταξίδι κυρ Γιάννη. Καλό παράδεισο και καλή Ανάσταση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση