Επίσκεψη Αγάπης και Προσφοράς από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 13:34 Επίσκεψη Αγάπης και Προσφοράς από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου

Το 1ο  Δ.Σ. Γοργοποτάμου  και ειδικότερα οι μαθητές  των τάξεων   Γ΄ &Δ΄ του σχολείου μας πραγματοποίησαν  την Τετάρτη  5 Απριλίου  2023  μια  επίσκεψη – εκδήλωση  στον εξωτερικό χώρο της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων "Medela" στα Λουτρά Υπάτης τηρώντας όλα τα  υγειονομικά πρωτόκολλα .

    Με αφορμή το χαρμόσυνο  μήνυμα  της Ανάστασης που αναμένουμε  και με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών μας σχετικά με τον Σεβασμό και την Αγάπη προς τους ηλικιωμένους  τα παιδιά   πρόσφεραν :

  • Πασχαλινά Εδέσματα
  • Χειροποίητα λουλούδια
  • Ζωγραφιές – Χειροτεχνίες
  • Ατομικά δωράκια απ΄ τις οικογένειές τους

Και  με την επιμέλεια της κ. Μπότη Σταυρούλας, τη μουσικό του Σχολείου μας, τραγούδησαν προσφέροντας με τις παιδικές μελωδικές φωνούλες τους, νότες ζεστασιάς και αγάπης στους ηλικιωμένους της Μονάδας .

Η κ. Δ/ντρια Καραντζούνη Βασιλική και οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί (ΣτασινόςΣτέφανος, Χαντζή Παναγιώτα, Μαυράδα Ολυμπία, Τσιάκα Σωτηρία) ευχαριστούμε πολύ την ιδιοκτήτρια της Μονάδας κ.Μακρή Μαρία – Αγγελική και το Προσωπικό για τη θερμή φιλοξενία τους και ιδιαιτέρως για τα όμορφα δωράκια στους μαθητές μας.

Αποχωρώντας η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλους μας κυρίως απ΄ την ανταπόκριση των ηλικιωμένων και τα συναισθήματα των παιδιών.

Ευχόμαστε μέσα από παρόμοιες εκδηλώσεις να εμφυσήσουμε στη νέα γενιά το Σεβασμό προς τους Ηλικιωμένους, δείγμα Πολιτισμού και Ωριμότητας του κοινωνικού συνόλου.

ΥΓΕΙΑ  &ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  !

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση