Βρήκε φάκελο με 17.000 ευρώ στη λαϊκή - Τα παρέδωσε στην αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:03 Βρήκε φάκελο με 17.000 ευρώ στη λαϊκή - Τα παρέδωσε στην αστυνομία (φωτο αρχείου intime)

Δεν δέχτηκε να πάρει ούτε τα νόμιμα εύρετρα.

Μια γυναίκα από τα Τρίκαλα πήγε να ψωνίσει στη λαϊκή αγορά, βρήκε έναν φάκελο που περιείχε 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, καθώς περπατούσε στον πεζόδρομο κοντά στα δικαστήρια είδε πεσμένο τον φάκελο. Τον σήκωσε για να δει το περιεχόμενό του και αντιλήφθηκε ότι ήταν γεμάτος χαρτονομίσματα χωρίς να αναφέρονται τα στοιχεία του κατόχου.

Έτσι, απευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου και παρέδωσε τα χρήματα, σύμφωνα με τα trikalaola.gr.

Η αστυνομία βρήκε τον κάτοχο του φακέλου, εκείνος θέλησε να δώσει τα νόμιμα εύρετρα, αλλά εκείνη αρνήθηκε να τα πάρει και έφυγε από το αστυνομικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση