Η Φιλαρμονική Λαμίας στις "Εορτές εξόδου 2023" στο Μεσολόγγι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 12:03 Η Φιλαρμονική Λαμίας στις "Εορτές εξόδου 2023" στο Μεσολόγγι - ΒΙΝΤΕΟ

Διέπρεψε η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας στις φετινές εορτές εξόδου της ιερής πόλης του Μεσολογγίου.

Η καρδιά της πατρίδας μας αυτό το Σαββατοκύριακο χτυπά στο Μεσολόγγι όπου πραγματοποιούνται οι "Εορτές Εξόδου" με τις τελετές στον Κήπο των Ηρώων και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων, αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών, ξεχώρισε με την παρουσία της και καταχειροκροτήθηκε ανοίγοντας την παρέλαση στον κήπο των ηρώων.

«Ήταν τεράστια τιμή για την Φιλαρμονική μας να ανοίξει την παρέλαση προς τον κήπο των ηρώων. Ταυτόχρονα σε διαπερνούσε ένα ρίγος και δεν μπορούσες να μην συγκινηθείς αναλογιζόμενος την αυτοθυσία των προγόνων μας για να ζούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι. Ήταν συγκλονιστικές στιγμές. Ευχαριστούμε το Δήμο Μεσολογγίου για την τιμή που μας έκανε...», είπε στο LamiaReport ο Μαέστρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας Δημήτρης Μαντάς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση