Σταϊκούρας: Ευχάριστα νέα για την ιαματική πηγή και το κάμπινγκ Κονιαβίτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 08:18 Σταϊκούρας: Ευχάριστα νέα για την ιαματική πηγή και το κάμπινγκ Κονιαβίτη

Ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία…

Εγκρίθηκε σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, η διαγωνιστική διαδικασία (Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς) για την αξιοποίηση έκτασης στην Ιαματική Πηγή και Κάμπινγκ Κονιαβίτη, στον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Όπως διαβεβαιώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η εκκίνηση της διαδικασίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες, εντός του χρονοδιαγράμματος, στο πρώτο εξάμηνο του έτους, όπως είχε προαναγγείλει κατά την επίσκεψή του στις ιαματικές πηγές της Φθιώτιδας στις 2 Νοεμβρίου 2022.

«Πρόκειται για τον δεύτερο διαγωνισμό που αφορά αξιοποίηση ιαματικής πηγής, εντός της Π.Ε. Φθιώτιδας, αποδεικνύοντας στην πράξη πως βασικός στόχος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάδειξη του ιαματικού πλούτου της χώρας.

Η αξιοποίηση του πολύ σημαντικού περιουσιακού στοιχείου και του πλουτοπαραγωγικού του πόρου των Καμένων Βούρλων, προχωράει με συνέπεια και μεθοδικότητα», δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση