Ε. Μακρή-Θεοδώρου: Οι Ιαματικές Πηγές Κονιαβίτη αλλάζουν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 11:32 Ε. Μακρή-Θεοδώρου: Οι Ιαματικές Πηγές Κονιαβίτη αλλάζουν

Ως ένα «πολύ θετικό αποτέλεσμα μιας προσπάθειας με κοινή κατεύθυνση από τους δύο Υπουργούς και τους βουλευτές του νομού» χαρακτηρίζει η βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου την ανακοίνωση για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις Ιαματικές Πηγές Κονιαβίτη.

Όπως γράψαμε νωρίτερα, σήμερα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, η διαγωνιστική διαδικασία (Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς) για την αξιοποίηση έκτασης στην Ιαματική Πηγή και Κάμπινγκ Κονιαβίτη, στον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Η κα Μακρή-Θεοδώρου δήλωσε σχετικά: «Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει ως προτεραιότητα για τη Φθιώτιδα τόσο την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών όσο και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Είναι αναγκαίο τα πλάνα και οι ιδέες να γίνονται έργα και πράξεις

Η εκκίνηση της διαδικασίας αναμένεται το επόμενο διάστημα όπως έχει ήδη προαναγγελθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση