Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ακόμη πιο ασφαλής η παιδική χαρά της Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:03 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ακόμη πιο ασφαλής η παιδική χαρά της Αγίας Παρασκευής

Οι κατάλληλες παρεμβάσεις από το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, είχαν ως αποτέλεσμα η παιδική χαρά της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής να αλλάξει όψη και πιο ασφαλής να περιμένει τα παιδιά για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή για τα απλά και καθημερινά που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

«Σε μία από τις πιο αγαπημένες παιδικές χαρές παιδιών και ενηλίκων, στην είσοδο του Δήμου μας από Βοιωτία, με θέα τον επιβλητικό Παρνασσό, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις, κατόπιν του απαιτούμενου ελέγχου καταλληλότητας των οργάνων.

Η παιδική χαρά της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής, η οποία αποτελεί συχνό προορισμό των μικρών μας φίλων, αφού βρίσκεται σε περιφραγμένο, περιποιημένο και όμορφο χώρο, έγινε ακόμη πιο ασφαλής μετά και την επίστρωσή της με άμμο, ένα από τα πλέον κατάλληλα υλικά για παιδιά. Είναι αρκετά θελκτική και για τους ενήλικες, όμως, που μέσα σε αυτό το σύμβολο παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς ξαναγίνονται και οι ίδιοι παιδιά.

Από τα πιο απλά και καθημερινά μέχρι τα πιο σύνθετα, μεριμνούμε για την ασφάλεια των δημοτών και των παιδιών μας, άλλοτε με μικρές παρεμβάσεις και άλλοτε με μεγάλα έργα, όλα τους μελετημένα και σχεδιασμένα με υπευθυνότητα και αγάπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση