Περιφορά Επιταφίου και διακοπή της κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 20:16 Περιφορά Επιταφίου και διακοπή της κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας

Δεν θα γίνει συνάντηση Επιταφίων - Η κάθε ενορία θα κάνει ξεχωριστά τη δική περιφορά του Επιταφίου της - Ο Επιτάφιος της Μητρόπολης θα κάνει περιφορά από την οδό Διάκου - Καραγιαννοπούλου - πλ. Πάρκου - Ρήγα Φεραίου - πλ. Ελευθερίας - Δείτε τα σημεία και τις ώρες που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…

Μετά από τρία χρόνια, η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, θα γίνει χωρίς κανέναν περιοριστικό μέτρο και οι πιστοί θα μπορέσουν να τον ακολουθήσουν στις κεντρικές οδούς της πόλης.

Για το λόγο αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας.

 Συγκεκριμένα θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρες 20:00΄έως 22:30’ στις κάτωθι οδούς, ώστε να γίνει με ασφάλεια η περιφορά:

• Υψηλάντη (από την συμβολή της με την οδό Μακροπούλου έως την Πλατεία Ελευθερίας).

• Διάκου έως την συμβολή της με την οδό Καραγιαννοπούλου.

• Καραγιαννοπούλου και πέριξ Πλατείας Πάρκου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς, με την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από την περσινή περιφορά του Επιταφίου, που είχε γίνει με υποχρεωτική χρήση μάσκας και σύσταση τήρησης εύλογων αποστάσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση