Πάσχα: Κοντά στους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής» ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 20:05 Πάσχα: Κοντά στους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής» ο Θύμιος Καραΐσκος

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στο Γενικό Νοσοκομείο και σε άλλες υπηρεσίες για τις ευχές του Πάσχα.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως στους εργαζόμενους της «πρώτης γραμμής» του καθήκοντος, το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και τους ασθενείς που δίνουν τη δική τους «μάχη», μετέφερε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, κατά την επίσκεψη του στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Ανήμερα του Πάσχα ο Δήμαρχος Λαμιέων, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λαμίας για το σημαντικό και πάνω απ’ όλα ανθρώπινο έργο ζωής που παρέχουν, ενώ στους ασθενείς ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση επιστρέφοντας στα αγαπημένα τους πρόσωπα.        

Ο Δήμαρχος αφού αντάλλαξε ευχές με όλους υπογράμμισε πως το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου σηματοδοτεί την πίστη, την αναδημιουργία, την ελπίδα και την βαθιά ανάγκη για μακροημέρευση και ευημερία για όλους τους συνανθρώπους μας.

Επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος επισκέφτηκε την 7η ΕΜΑΚ, τους Πυροσβέστες και τους άνδρες της ΕΜΟΔΕ στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας, καθώς και άλλες υπηρεσίες, για να τους ευχηθεί και να τους ευχαριστήσει που ανήμερα του Πάσχα είναι στο καθήκον έτοιμοι να παρέμβουν και να προσφέρουν στον συνάνθρωπο,, όταν χρειαστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση