Ο Ιωάν. Ζαχαράκης παραμένει Διευθυντής στο Εκκλησιαστικό «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 21:35 Ο Ιωάν. Ζαχαράκης παραμένει Διευθυντής στο Εκκλησιαστικό «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης»

Ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γεώργιος Καλαντζής, ανακοίνωσε τις τοποθετήσεις Διευθυντών-τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, ανάμεσα στα οποία και το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας «ΟΣΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Ο ΑΓΑΘΩΝΙΤΗΣ».

Σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα, στο Εκκλησιαστικό Σχολείο της Λαμίας, παραμένει Διευθυντής ο Ιωάννης Ζαχαράκης ΠΕ01 σε μια περίοδο που με τη βοήθεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, βρίσκεται σε ιδιαίτερη άνθιση με κατακόρυφη αύξηση των εγγραφών από όλη την Ελλάδα!

Δείτε τον πίνακα:

Η θητεία των Διευθυντών/ντριών των Εκκλησιαστικών Σχολείων λήγει στις 31 Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους (2027).

Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Εκκλησιαστικών Σχολείων υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση