Ράχες: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε δικυκλιστή - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 08:34 Ράχες: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε δικυκλιστή - ΦΩΤΟ

Πριν λίγες ημέρες το ίδιο σκυλί είχε επιτεθεί και πάλι σε έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής.

Η επίθεση έγινε στις 4:00΄ το απόγευμα της Κυριακής όταν ο νεαρός δικυκλιστής διέσχιζε τον κεντρικό παραλιακό δρόμο στις Ράχες, κοντά στο λιμάνι, όπου συχνάζουν αρκετά αδέσποτα.

«Δεν γίνεται να περνάμε με μηχανάκια ή με ποδήλατα, χωρίς ταχύτητα, χωρίς εξατμίσεις και να μας δαγκώνουν!. Σίγουρα δεν φταίει το ίδιο το ζώο επειδή κάποιος ασυνείδητος το παράτησε αλλά όμως δεν γίνεται να φοβόμαστε να περνάμε και να αναρωτιόμαστε κάθε φορά αν θα δεχτούμε επίθεση. Θερμή παράκληση να ασχοληθούν οι τοπικοί άρχοντες με το θέμα γιατί μαζεύει κόσμο η περιοχή και είναι ανεπίτρεπτες καταστάσεις σαν αυτές...», ειπε ο νεαρός δικυκλιστής που δέχτηκε την επίθεση στο LamiaReport.

Δείτε φωτογραφία

Μαρτυρίες στο LamiaReport αναφέρουν ότι το ίδιο σκυλί, χρώματος καφέ, πρόσφατα επιτέθηκε και πάλι σε έναν κάτοικο της περιοχής, ενώ και στο παρελθόν έχει κάνει και άλλες επιθέσεις κυρίως σε ποδηλάτες και δικυκλιστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση