Ελεύθεροι και οι τέσσερις νεαροί που είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 08:12 Ελεύθεροι και οι τέσσερις νεαροί που είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά

Μόνο στο βασικό κατηγορούμενο επιβλήθηκε περιοριστικός όρος…

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν την Πέμπτη (20/4) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 22χρονος έξω από το σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αγοραπωλησία ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο εμφάνισης στο Α.Τ κατοικίας του μία φορά το μήνα. Σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούνταν για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση περί όπλων.

Στους άλλους δύο 22χρονους που κατηγορούνταν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, καθώς και στον 20χρονο που τον βάραινε η κατηγορία της απόπειρας προμήθειας ναρκωτικών, οι δικαστικοί λειτουργοί δεν επέβαλλαν κάποιο περιοριστικό όρο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορουμένων, Δημήτριος Κρούπης, Χρήστος Τσάβαλλος, Νικόλαος Τσακτάνης και Παναγιώτης Κατσαντώνης, δήλωσαν στο LamiaReport: «Η υπόθεση μετά την κατάθεση των ισχυρισμών μας , την νομική ανάλυση μας και την νομολογιακή υποστήριξη, η υπόθεση ετέθη στο σωστό γι’ εμάς νομικό χαρακτηρισμό. Μετά από σύμφωνη γνώμη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και του κ. Ανακριτή Λαμίας οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν  ελεύθεροι χωρίς καν περιοριστικούς όρους και ο ένας αφέθηκε ελεύθερος  με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Α.Τ κατοικίας του μία φορά εκάστου μηνός. Πιστεύουμε, ότι το νομικό πλαίσιο θα κριθεί στο Αρμόδιο Δικαστήριο, σε βαθμό πλημμελήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση