Το «Ευχαριστώ» των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διευθυντή τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 11:32 Το «Ευχαριστώ» των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διευθυντή τους

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα μαθητή του Μουσικού Σχολείου Λαμίας προς το Διευθυντή του.

Ο διευθυντής μας, κύριος Τζήμας, που το όνομα του είναι συνώνυμο με το όνομα του Μουσικού Σχολείου και έχει υπηρετήσει το σχολείο μας πολλά χρόνια και έχει δώσει την ψύχη του για αυτό, απομακρύνεται από το σχολείο μας, από το σχολείο του. 

Έχει υπάρξει μια πατρική φιγούρα για μας και πάντα βρίσκεται κοντά μας όταν τον χρειαζόμαστε. Όλο το σχολείο έχει αναστατωθεί γιατί θεωρεί άδικη αυτή την απομάκρυνση του και τοποθέτηση του σε άλλο σχολείο.

Δεν υφίσταται μουσικό χωρίς «Τζήμα».

Η καινούργια χρονιά θα μας βρει μακριά του και θα θέλαμε να του εκφράσουμε την εκτίμηση  και αγάπη που τρέφουμε προς το πρόσωπο του και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έκανε για μας όλα αυτά τα χρόνια.

Κύριε Τζήμα σας αγαπάμε και θα μας λείψετε

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση