Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά στο Λευκό Πύργο και συγκινεί!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:23 Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά στο Λευκό Πύργο και συγκινεί!

Το αγόρι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα χαμογελά ξανά.

Το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης στέλνει σε όλο τον κόσμο ο μικρός ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ ο οποίος περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο μαζί με τον πατέρα του.

Το μικρό αγόρι που έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία εύχεται μέσω του βίντεο του «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη».

«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στο Facebook στην ομάδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση