Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Μια θέση πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής και μία θέση υδρονομέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 16:39 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Μια θέση πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής και μία θέση υδρονομέα

Την πρόσληψη, Ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2022-2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Περισσότερα δείτε ΕΔΩ.

Επίσης ανακοινώθηκε μία (1) θέση υδρονομέα άρδευσης. Η περίοδος απασχόλησης είναι έως πέντε (5) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 27/04/2023 έως και την 04/05/2023 στο Πρωτόκολλο του Δήμου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση