Ο Λαμιώτης Γιώργος Σταμούλης στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 19:49 Ο Λαμιώτης Γιώργος Σταμούλης στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αυτά είναι τα έξι νέα εσωτερικά μέλη όπως προέκυψαν από την ηλεκτρονική ψηφοφορία…

Με μυστική ψηφοφορία, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τη χρήση του συστήματος ταξινομικής ψήφου μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», πραγματοποιήθηκαν σήμερα (3/5) εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη των έξι εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το προηγούμενο Συμβούλιο δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί εκλέγοντας πέντε εξωτερικά μέλη, μετά από 18 άγονες συνεδριάσεις του και έτσι οδηγηθήκαμε ξανά στην κάλπη.

Ο Χαράλαμπος Μπιλίνης αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, αναδείχθηκε και πάλι πρώτος σε ψήφους, ενώ ακολούθησε η Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Γεωργία Ανδρέου, αφήνοντας τρίτον, τον δεύτερο της προηγούμενης ψηφοφορίας, Ιωάννη Θεοδωράκη Καθηγητή της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας.

Στην 4η θέση εκλέχθηκε ο Λαμιώτης Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεώργιος Σταμούλης, ενώ την 6αδα ολοκληρώνουν ο Καθηγητής του Λαμιώτικου Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών, Παντελεήμων Μπάγκος και ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών.

Στις πρώτες εκλογές στην 6αδα ήταν και οι, Ευρυπίδης Μυστακίδης Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής και Νικόλαος Δαναλάτος Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, ενώ υποψηφιότητα είχε θέσει και ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών με έδρα τη Λαμία.

Συνολικά ψήφισαν 680 άτομα από τα 696 που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση