Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για βιασμό νεαρής κοπέλας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 09:43 Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για βιασμό νεαρής κοπέλας - ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους…

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, 16 και 17 χρονών, που εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού 22χρονης, το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5), προχώρησε η Αστυνομία στον Τύρναβο. Οι τρεις κατηγορούνται για βιασμό και ο τέταρτος για συνέργεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης στην Αστυνομία, πέντε φέρεται να ήταν τα άτομα που τη βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι. Μετά την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων κι ενός ακόμη 14χρονου για συνέργεια.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας.

Την Τρίτη 9/5 η 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ ήδη έχει εξεταστεί από γυναικολόγο του νοσοκομείου.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση