Συνεδριάζει την Δευτέρα το ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 16:20 Συνεδριάζει την Δευτέρα το ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης…

Η 6η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00’ το πρωί με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αναλυτικά:

1. Αποδοχή ή μη χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου για τη συμμετοχή της Π.Ε.Δ. στη δράση «Οικονομική υποστήριξη εξωστρεφών δράσεων 2023» και σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή της Π.Ε.Δ. στην υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΑΜΙΡ 2023 PROPOSAL - Topic n. 2: Integration αnd inclusion at regional and ΙοcαΙ level», με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Πιεμόντε "A.Avogadro".

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση αιγίδας και τη συμμετοχή της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στη 1η Πολυκλαδική Έκθεση «LΑΜΙΑ ΕΧΡΟ CENTRAL GREECE TRADE ΕVΕΝΤ» και έγκριση σχετικών δαπανών.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση των αγώνων στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» στη Λαμία.

Ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης είναι: httσs://u506web.zoom.us/Ι/89411628971 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση