Βαρύ πένθος στη Νίκη Βόλου για το θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Μαστρογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 07:40 Βαρύ πένθος στη Νίκη Βόλου για το θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Μαστρογιάννη

Πένθος στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου - σύμβολο για την ομάδα της Νίκης Βόλου, Γιώργο Μαστρογιάννη.

Ο γνωστός και από τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο, έχασε την μάχη με το καρκίνο που τον είχε υποχρεώσει το τελευταίο διάστημα σε νοσηλεία στο «Αχιλλοπούλειο».

Μέχρι την τελευταία στιγμή όμως μάθαινε και ενημερωνόταν για όλες τις εξελίξεις και ειδικά για την αγαπημένη του Νίκη. Μάλιστα παίκτες και διοίκηση είχαν αφιερώσει ανήμερα της γιορτής του τη μεγάλη νίκη τους στη Ρόδο.

Τελικά δεν τα κατάφερε σε αυτόν τον άνισο αγώνα και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, γνωστούς και φίλους.

Για τον άγγελο της Νίκης γράφει στην επίσημη σελίδα της η ομάδα της Νέας Ιωνίας, αποχαιρετώντας τον πιο πιστό της φίλο: «Ξημέρωσε η μέρα που ο δικός μας Γιώργος, ο Γιώργος Μαστρογιάννης θα τραγουδάει για την ομάδα μας, πλέον, από εκεί ψηλά. Ύστερα από πολλά χρόνια άνισης μάχης με την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί.

Ο Γιώργος ήταν η ΝΙΚΗ. Ο Γιώργος θα είναι η ΝΙΚΗ για πάντα. Εγραψε τη δική του ιστορία στην ομάδα κι αυτή δεν θα σβήσει.

Γιώργο, το ευχαριστώ για όσα προσέφερες στην οικογένεια της ΝΙΚΗΣ δεν μπορεί να αντικατοπτρίσει τα όσα μας έκανες να νιώθουμε.

Aπαντες στην ομάδα μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Blue Angels: “Τα αγγελάκια σου σε χαιρετούν”

 «Τα λόγια δεν αρκούν για να σχολιάσουμε την απώλεια αυτή.

Σήμερα έφυγε από τη ζωή ίσως ο πιο πιστός υπηρέτης της ιδέας μας.

Η Νίκη μας πτώχευσε απότομα.

Η φωνή του, συνώνυμη με την ιστορία του συλλόγου μας.

Ο Γιώργος μεγάλωσε γενιές και αυτές οι γενιές θα τον θυμούνται πάντα με σεβασμό.

Καλό ταξίδι Γιώργο και δώσε χαιρετισμούς σε όλα τα αδέρφια μας εκεί ψηλά. Θα τραγουδάτε μαζί τώρα τα καλύτερα συνθήματα.

Τα παιδιά σου, τα αγγελάκια σου όπως σου άρεσε να μας αποκαλείς σε χαιρετούν.

BLUE ANGELS 1994 “Β. Κωστής”»

Το Blue Club αποχαιρετά τον Γιώργο Μαστρογιάννη

«Έρχονται κι εκείνες η στιγμές, πού οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν τον πόνο.

Η μεγάλη θλίψη είναι βουβή. Καλή αντάμωση με τα αδέρφια μας εκεί πάνω.

Συνέχισε τις εκπομπές σου κι εμείς θα συντονίζουμε τις ψυχές μας στη συχνότητα του ουρανού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση