«Μην ανάβετε φωτιά»: Δράση ενημέρωσης πολιτών από την ΠΕΠΥΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 16:16 «Μην ανάβετε φωτιά»: Δράση ενημέρωσης πολιτών από την ΠΕΠΥΔ Στερεάς

Σε σημεία εισόδων της Περιφέρειας πυροσβέστες διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια…

Με πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ Στερεάς Ελλάδας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Π.Ε. Φθιώτιδας και της Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, εκδόθηκε και διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο  για τους τρόπους πρόληψης πυρκαγιάς αλλά και για τα μέτρα προφύλαξης.

Με αφορμή την έξοδο χιλιάδων ψηφοφόρων από τα αστικά κέντρα, πυροσβέστες βρέθηκαν στον κόμβο Χαλκίδας που αποτελεί είσοδο της Εύβοιας, στον παράπλευρο Θηβών στην είσοδο της Βοιωτίας, στα διόδια Τραγάνας στην Αθηνών - Λαμίας στην είσοδο της Φθιώτιδας και στα διόδια της Μαυρομαντήλας στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη.

Στόχος η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Η συγκεκριμένη δράση θα επαναληφθεί και στο επόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στοχεύοντας στην σωστή ενημέρωση όλων των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση