Μετωπική σύγκρουση ΙΧ και νταλίκας - Ένας νεκρός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 09:12 Μετωπική σύγκρουση ΙΧ και νταλίκας - Ένας νεκρός

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ διαλύθηκε και ο οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο. 

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν μεσήλικα άνδρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών-Θηβών, στην περιοχή της Οινόης και με κατεύθυνση τα Βίλια και συγκεκριμένα  στο ύψος του 50ου χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σημειώθηκε σφοδρή μετωπική σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο μεταβλήθηκε σε άμορφη μάζα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του Star Άννα Λίτινα το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο του δυστυχήματος δάκρυσε από αυτά που αντίκρισε. Ανέφερε επίσης ότι το θύμα ήταν επαγγελματίας οδηγός και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.   

Εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος παρέμειναν για αρκετή ώρα  κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών-Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση