Λαμία: Του έριξαν διαβρωτικό υγρό στο αυτοκίνητο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 14:39 Λαμία: Του έριξαν διαβρωτικό υγρό στο αυτοκίνητο!

Καταστράφηκε το χρώμα στο καπό…

«Ω τι κόσμος μπαμπά!»… η γνωστή φράση του Κώστα Μουρσελά που γράφτηκε σε εποχές δύσκολες για να περιγράψει άλλες καταστάσεις, εξακολουθεί να βγαίνει από το στόμα μας καθημερινά, αντιμετωπίζοντας τον ωχαδερφισμό και ενίοτε την κακία, κάποιων ανθρώπων.

Τις φωτογραφίες μας της έστειλε αναγνώστης που βρήκε το πρωί της Τρίτης (30/5) το αυτοκίνητο του να έχει υποστεί ζημιά από διαβρωτικό υγρό που του έριξαν στο καπό!

Το αμάξι βρισκόταν παρκαρισμένο στην οδό Μαλιέων που βρίσκεται πάνω από την πλατεία Ιπποκράτους στη Λαμία.

Ο άνθρωπος ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία, ωστόσο όπως αποδεικνύεται καθημερινά, οι περιουσίες μας είναι στο έλεος των ορέξεων κάποιου βραδυνών τύπων που και ακόμη αν συλληφθούν, απλά θα αποκτήσουν μία ακόμη καταδικαστική απόφαση στο ποινικό τους μητρώο…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση