Σε πανηγυρικό κλίμα και με Γραφάκο η 1η μετεκλογική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 11:35 Σε πανηγυρικό κλίμα και με Γραφάκο η 1η μετεκλογική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας

Προετοιμασίες για την επίσκεψη Μητσοτάκη την Παρασκευή στη Στυλίδα…

Την πρώτη, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, τακτική της συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες η Δ.Ε.Ε.Π. Φθιώτιδας της Ν.Δ., η οποία μάλιστα έγινε σε πανηγυρικό κλίμα στα γραφεία της στην πλ. Ελευθερίας 3.

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, Γεώργιος Κοτρωνιάς, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, Βασιλική Σίμου - Παλαιολόγου, Στέλιος Κανέλλος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπερειφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και αλιευτικής πολιτικής  Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Αθανάσιος Μακρυγιάννης.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Οικονόμου απουσίαζε σε προγραμματισμένη επίσκεψη κλιμακίου στον Ν. Καρδίτσας. Στην σύσκεψη ήτανε και ο Μανώλης Γραφάκος Υπεύθυνος των εκλογών για την Στερεά Ελλάδα .

O πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σπύρος Κωσταράς αφού έκανε μια σύντομη παρουσίαση και ανάλυση των αποτελεσμάτων, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους αλλά και στα μέλη και στελέχη της οργάνωσης, «για τον όμορφο, σοβαρό και κυρίως ενωτικό αγώνα που έδωσαν και που είχε ως αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να αυξήσει τα ποσοστά της στον νομό . Για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου,  συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ακόμη πιο αμείωτους ρυθμούς. Το διακύβευμα που παραμένει είναι η χώρα να έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση την επόμενη μέρα», σημείωσε ο κ. Κωσταράς.

Συγχρόνως έγινε ενημέρωση για την προετοιμασία της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Στυλίδα την Παρασκευή  9 Ιουνίου και για την οριστικοποίηση των περιοδειών που θα πραγματοποιήσουν στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί το πρόγραμμα των περιοδειών αλλά και των εκδηλώσεων .

«Οι πολίτες στη Φθιώτιδα τίμησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία με μεγάλο ποσοστό, αγωνιζόμαστε το ποσοστό αυτό να αυξηθεί στις 25 Ιουνίου», καταλήγει το δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας της ΝΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση