Προειδοποιήσεις από το Λιμεναρχείο Στυλίδας για έντονα καιρικά φαινόμενα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 14:48 Προειδοποιήσεις από το Λιμεναρχείο Στυλίδας για έντονα καιρικά φαινόμενα

Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή…

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ανακοινώνει ότι από σήμερα 16/06/2023 θα επικρατήσουν στην περιοχή μας επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά: Ασταθείς αέριες μάζες από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια σε συνδυασμό με αβαθές χαμηλό κινούμενο από τις ακτές της Αφρικής προς το Αιγαίο θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από σήμερα Παρασκευή (16-06-2023) έως και την Κυριακή (18-06-2023). Βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη Έκτακτο Δελτίο Επικινδύνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ.

Κατόπιν των ανωτέρω συστήνεται στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες μικρών σκαφών, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αλιευτικών σκαφών αναψυχής, ταχυπλόων κλπ να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας ως προς την πρόσδεση και ελλιμενισμού αυτών, καθώς επίσης και να μην αποπλεύσουν για οποιοδήποτε λόγο κατά το χρόνο ισχύος της επιδείνωσης του καιρού.

Ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα τα μέλη τους.

Ναυτικοί πράκτορες παρακαλούνται όπως ενημερώσουν ομοίως πλοίαρχους πλοίων υπό πρακτόρευσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος ή σε περιπτώσεις ανακυπτόντων προβλημάτων που άπτονται επίλυσης από Υπηρεσία μας μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22380-23998.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση