Πρόγραμμα δεξιοτήτων ζωής για το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου και το ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 09:46 Πρόγραμμα δεξιοτήτων ζωής για το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου και το ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας

Δείτε το video συνεκπαίδευσης…

Ένα ειδικό αφιέρωμα για το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης της  τρέχουσας σχολικής χρονιά ετοίμασαν οι μαθήτριες και μαθητές του Ενιαίου Ειδικού  Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας και του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου

Το πρόγραμμα συντέλεσε στην καλλιέργεια δεξιοτήτων ζωής για θέματα που αφορούν το φύλο,  την ασφάλεια, την προστασία, τον σεβασμό της γενετήσιας αξιοπρέπειας και την ισότητα. Βασική προτεραιότητα του προγράμματος, μεταξύ άλλων, ήταν να συμβάλλει στην πρόληψη φαινομένων σεξουαλικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς που υπό τον συντονισμό του Σχολικού Νοσηλευτή του ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας κ. Χρήστου Καραγιάννη, συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος, όπως επίσης τον κ. Άκη Λουκά για την παραγωγή του βίντεο και την κ. Εύη Σταματίου για τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η συμμετοχή στο βίντεο των μαθητριών και των μαθητών έγινε κατόπιν της έγγραφης συναίνεσης των γονέων τους, ενώ για την ανάρτησή του εξασφαλίστηκε η έγκριση από τις Συμβούλους Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  των δύο σχολικών μονάδων», αναφέρουν οι διευθυντές των δύο σχολείων Βασιλική Πολυμεροπούλου και Γιώργος Σόρκος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση