Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ποιες περιοχές αφορά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 08:55 Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ποιες περιοχές αφορά

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.

Την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού της Πέμπτης (15.6.2023) ανακοίνωσε το Σάββατο η ΕΜΥ, καθώς οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν και την κεντρική και ανατολική Στερεά.

Σύμφωνα με το νέο επικαιροποιημένο δελτίο βροχές και οι καταιγίδες που θα πλήξουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, κυρίως στα ανατολικά, αναμένονται να συνοδεύονται από κεραυνούς αλλά και χαλάζι.

Αναλυτικά παρακάτω το νέο Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ:

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 15-06-2023/13.00 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν την ανατολική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

Την Κυριακή (18-06-2023),

α) τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Πιερίας),
β) τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων),
γ) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και της Βοιωτίας) και πρόσκαιρα στη βορειοανατολική Πελοπόννησο,
δ) κατά διαστήματα μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τις βόρειες Κυκλάδες.

Τα φαινόμενα στην περιοχή των Σποράδων τις πρωινές ώρες, της Εύβοιας, της Αττικής και της Βοιωτίας μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση