Δύο νεαροί πίσω από κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 08:08 Δύο νεαροί πίσω από κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα (φωτογραφία αρχείου)

Έσπαγαν τις βιτρίνες και έκλεβαν χρηματικά ποσά. Αναζητείται συνεργός τους…

Η έρευμα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, γύρω από κλοπές και διαρρήξεις σε διάφορες επιχειρήσεις στη Χαλκίδας το χρονικό διάστημα από 26-09 έως 10-10-2021,, έφερε την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο νεαρών ως δράστες πέντε κλοπών και δύο ακόμη αποπειρών κλοπών στην ευρύτερη περιοχή.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται και συνεργός τους.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι τ οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη:

  • (4) κλοπών – διαρρήξεων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιείο, ουζερί) και κατάστημα ρούχων, αφαιρώντας χρηματικά ποσά καθώς και
  • (2) απόπειρες κλοπής & (1) κλοπή – διάρρηξη από μίνι μάρκετ, όπου στις δύο περιπτώσεις της απόπειρας, έγιναν αντιληπτοί πριν ολοκληρώσουν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως λίγες ημέρες αργότερα κατάφεραν τελικά να παραβιάσουν το εν λόγω κατάστημα και να αφαιρέσουν από το εσωτερικό του, ομοίως χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι δρούσαν κυρίως πρώτες πρωινές ώρες, ενώ προέβαιναν στη θραύση των υαλοπινάκων των επιχειρήσεων, κυρίως με τη χρήση πετρών και σφυριού έκτακτης ανάγκης.

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση