Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 09:22 Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Διά περιφοράς…

Η 10η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή του κατεπείγοντος την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στις 13:00’ σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του Γιώργου Κυροδήμου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θέμα 1ο: Έγκριση γνωμοδότησης για 3η τροποποίηση της με αρ. πρωτ.:6374/18-02-2022 σύμβασης για την προμήθεια: ««προμήθεια τροφίμων & ειδών βασικής υλικής συνδρομής στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ταμείου ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους άπορους (ΤΕΒΑ), για τις ανάγκες της κοινωνικής σύμπραξης ΠΕ Φθιώτιδας με επικεφαλής εταίρο/δικαιούχο τον Δήμο Λαμιέων -τμήμα 2: βασική υλική συνδρομή.»

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παλιούρας

Θέμα 2ο: Έγκριση γνωμοδότησης για 3η τροποποίηση της με αρ. πρωτ.:44858/03-11-2021 σύμβασης για την προμήθεια: ««προμήθεια τροφίμων & ειδών βασικής υλικής συνδρομής στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ταμείου ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους άπορους (ΤΕΒΑ), για τις ανάγκες της κοινωνικής σύμπραξης ΠΕ Φθιώτιδας με επικεφαλής εταίρο/δικαιούχο τον Δήμο Λαμιέων -τμήμα 1: τρόφιμα.»

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παλιούρας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση