Οδηγούσε «λιώμα» και προκάλεσε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 11:04 Οδηγούσε «λιώμα» και προκάλεσε τροχαίο

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από τη... "μεθυσμένη" κούρσα ενός 55χρονου στον Αλμυρό.

Σύμφωνα με τα gegonota.news ο 55χρονος οδηγούσε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το πολύ αλκοόλ που είχε καταναλώσει και έπεσε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Όταν κλήθηκε η τροχαία διαπίστωσε πως ο άντρας στον Αλμυρό οδηγούσε σε λιποθυμική κατάσταση, αφού έσπασε το «κοντέρ» στο αλκοτέστ, το οποίο με όριο τα 0,25 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, έδειξε 2,5.

Στο Αυτόφωρο

Χθες στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή, ο 55χρονος Βούλγαρος υπήκοος είχε κινητοποιήσει όλη την οικογένειά του για να υποστηρίξει πως είναι ένας άνθρωπος εργατικός και σοβαρός.

Όπως αναφέρει το gegonota.news του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες και η άδεια οδήγησης, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση