Λαμία: Έπεσε ξύλο στη νότια πλευρά της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 08:43 Λαμία: Έπεσε ξύλο στη νότια πλευρά της πόλης

Στο Τμήμα κατέληξαν οι συμπλεκόμενοι χωρίς να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα…

Βίαιο επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς, σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6) στο Σταθμό των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στην οδό Ταϋγέτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο άτομα πιάστηκαν στα χέρια με τον έναν να καταφέρνει πολλαπλά χτυπήματα στον άλλον.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου και εντόπισαν τον νεαρό που είχε δεχτεί τα χτυπήματα, ενώ ένας ακόμη νεαρός που ήταν στην παρέα του, είχε σπεύσει να εξαφανιστεί.

Συγχρόνως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις για το αυτοκίνητο στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο δράστης της επίθεσης μαζί με ένα ακόμη άτομο. Εντοπίστηκαν από πλήρωμα της Ασφάλειας και όλοι μαζί μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας, όπου φαίνεται ότι δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις καθώς αποχώρησαν χωρίς να υποβάλλει έγκληση κανένας σε βάρος του άλλου.

Ομοίως δεν επιβεβαίωσε κανείς ότι χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι στη συμπλοκή και το περιέγραψαν ως απλό επεισόδιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση