Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 08:48 Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να την προσεγγίσουν και να τη μεταφέρουν ζωντανή στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε 54χρονη με κινητικά προβλήματα, το πρωί της Παρασκευής (30/6) την ώρα που προσπαθούσε να ανέβει στα σκαλιά του σπιτιού της στην οδό Μακρυγιάννη λίγο πάνω από την κεντρική πλατεία Λαού στη Λαμία.

Η γυναίκα φώναξε σε βοήθεια και γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου έψαχναν τρόπο για να εισέρθουν στο σπίτι.

Τελικά υπερπηδώντας την περίφραξη κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και με τη βοήθεια περιοίκων και της δημοτικής αστυνομίας, να την μεταφέρουν στο ασθενοφόρο, καθώς το σπίτι της βρίσκεται σε εξαιρετικά κατηφορικό σημείο.

Πλήρωμα της ΕΛΑΣ ανέλαβε να ανοίξει το δρόμο μέχρι τα Επείγοντα για την άμεση διακομιδή της στο Νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή της κρινόταν ως εξαιρετικά σοβαρή.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση