Αλλοδαπός που έμενε παράνομα στη χώρα μας δράστης ληστείας στη Χαλκίδα:

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 13:57 Αλλοδαπός που έμενε παράνομα στη χώρα μας δράστης ληστείας στη Χαλκίδα:

Συνελήφθη για το νόμο περί αλλοδαπών, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακούργημα…

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Χαλκίδας, η ληστεία που είχε σημειωθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της πρωτεύουσας της Εύβοιας, σε βάρος 55χρονου Έλληνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, δράστης είναι 35χρονος Πακιστανός που διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Είχε προσεγγίσει αιφνιδιαστικά τον 55χρονο και με τη χρήση βίας του απέσπασε περίπου 100 ευρώ, ενώ τον έριξε και στο έδαφος, φεύγοντας στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, καθώς δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στη χώρα μας. Ακολούθως αναγνωρίστηκε από τον παθόντα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση