Βρέθηκε δεμένος και φασκιωμένος! Μυστήριο γύρω από το θάνατο 55χρονου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 10:46 Βρέθηκε δεμένος και φασκιωμένος! Μυστήριο γύρω από το θάνατο 55χρονου

Εγκληματολογικό από τη ΔΑ Λάρισας στο χώρο που βρέθηκε ο άτυχος άνδρας…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον  θάνατο του Τρικαλινού, περίπου 55 ετών, που τα ξημερώματα της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, φασκιωμένος και δεμένος με σχοινί

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, στα Τρίκαλα έχει φτάσει το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών από τη Λάρισα, όπου σε συνεργασία με τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ερευνούν τον τόπο και συλλέγουν στοιχεία.

Τον νεκρό, που διέμενε με τον αδελφό του, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, εντόπισε ο τρίτος αδελφός τους, που τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί τους την Δευτέρα το απόγευμα.

Οι έρευνες στρέφονται τόσο στον αιφνίδιο θάνατο, με τον αδελφό να μην άντεξε στη θέα του νεκρού και να τον σκέπασε, αλλά και στο ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Εδώ, να σημειωθεί πως ο αδελφός του έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Τρικάλων για κατάθεση, ενώ η σορός του άτυχου άντρα αναμένεται να οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας για νεκροψία νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο νεκρός  ήταν γνωστός και αγαπητός στην Τρικαλινή κοινωνία και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη.

Η γειτονιά τους μιλά για μια ήσυχη οικογένεια που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση