Συγκλονίζει η ιστορία του 56χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε με τον αδερφό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 21:58 Συγκλονίζει η ιστορία του 56χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που έμενε με τον αδερφό του

Όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ο κατά 3 χρόνια μικρότερος αδελφός του που διέμενε μαζί του και είχε ήπιας μορφής ψυχιατρικά θέματα παλιότερα, φέρεται να αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του ο οποίος πρέπει να είχε προέλθει την Τρίτη.

Έτσι όταν τον είδε να αιμορραγεί του έβαλε βαμβάκι στα αυτιά και στη μύτη για να τον περιποιηθεί και του έδεσε τα χέρια.

Εκεί κατατείνουν οι έρευνες της Αστυνομίας, η οποία εξ αρχής ήταν επιφυλακτική όσον αφορά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Την αστυνομία αξίζει να σημειωθεί ότι ειδοποίησε άλλος αδελφός της οικογένειας και αφού δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 56χρονο 2 μέρες.

(Φωτογραφία  trikalanews.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση