Διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 15:22 Διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Από τις 07:45’ το πρωί…

Με διακοπές ρεύματος θα ξεκινήσει η εβδομάδα σε περιοχές του Δήμου Λοκρών, λόγω προγραμματισμένων εργασιών σε γραμμές Μέσης και Χαμηλής Τάσης, σύμφωνα με το Πρακτορείο Αταλάντης - Περιοχή Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ.

Έτσι για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, θα γίνουν προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος στις κάτωθι  περιοχές:

ΝΑΤΟ, Λιβανάτες, Χατζημιχάλης, μοναστήρι Σωτήρος, χοιροστάσιο Αράπη και οι οικισμοί Μαμάκα, Αγίου Νικολάου, Αγία Αικατερίνη, Τριανταφυλλιά, Τρικαλινών, Μελιδόνι και όλοι οι οικισμοί πάνω από την εθνική οδό έως και πριν το Λογγό από 07:45πμ έως 08:00πμ και 15:00μμ έως 15:15μμ.

Επίσης την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, θα γίνουν προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος στους Οικισμούς Θεολόγος και ΟΣΜΑΕΣ από 08:00πμ έως 12:00πμ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση