Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών βραβεύτηκε ως "Εκπαιδευτικός της Χρονιάς" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 12:49 Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών βραβεύτηκε ως "Εκπαιδευτικός της Χρονιάς" (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία διάκριση στα βραβεία Education Leaders Awards 2023, για την εκπαιδευτικό και Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών της Β. Εύβοιας, κας Χριστούλας Τσελίκα.

Τη Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή. 

Τον τίτλο του «Εκπαιδευτικού της χρονιάς»,έλαβε η εκπ/κός Τσελίκα Χριστούλα, Διευθύντρια του Δημ. Σχ. Ωρεών στην Β. Εύβοια, όπου το έργο της αξιολογήθηκε με τον υψηλότερο βαθμό, ανάμεσα σε πάρα πολλές συμμετοχές.

Η εκπ/κή πορεία της εν λόγω εκπ/κού, έχει χαρακτήρα βιωματικής μάθησης, πολυαισθητηριακής προσέγγισης της γνώσης, διδασκαλίας έξω από την τάξη, ενεργής συμμετοχής όλων των μαθητών, διακριτική εμπλοκή  των γονέων, άνοιγμα προς την τοπική κοινωνία, σύμπραξη σχολείων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ακόμη έχει τον χρωστήρα της Οικολογίας, της Αειφορείας και της Κυκλικής Οικονομίας και έχει καταφέρει με όλα αυτά να ισχυροποιήσει το προφίλ του σχολείου, αναδεικνύοντάς το, πανελλήνια και παγκόσμια με σημαντικές διακρίσεις. #educationleadersawardsgr

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση