Συστάσεις από τη ΔΕΥΑΛ για ορθολογική χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 20:01 Συστάσεις από τη ΔΕΥΑΛ για ορθολογική χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα

Διαβάστε την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας για την αποφυγή άσκοπης κατανάλωσης νερού τις ημέρες του καύσωνα:

«Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. λόγω του καύσωνα που θα χτυπήσει και τον Δήμο μας από σήμερα και τις επόμενες ημέρες, έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επάρκεια του νερού, για προληπτικούς λόγους εφιστά την προσοχή σε όλους τους καταναλωτές, να κάνουν ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση και ειδικότερα τη χρήση του για άρδευση.

Για τον σκοπό αυτό σας κοινοποιούμε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές για τις ημέρες του καύσωνα:

1. Περιορίστε στο ελάχιστο τη χρήση του πόσιμου νερού για άρδευση τις ημέρες αυτές.

2. Το κατ' ελάχιστο απαραίτητο πότισμα να γίνεται τις πρώτες πρωινές ή βραδινές (μετά τις 21.00) ώρες.

3. Να αποφεύγετε τις ημέρες αυτές το πλύσιμο εξωτερικών χώρων των κατοικιών (αυλές, μπαλκόνια, βεράντες κ.λπ.).

4. Να επιλέγετε το χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης νερού με τη χρήση πιστολών νερού ελεγχόμενης ροής και όχι με ελεύθερο λάστιχο.

Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν διακοπές υδροδότησης και καταπόνηση του συστήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση